people sitting on chair in front of table while holding pens during daytime

Een frisse blik op subsidies

Subsidies zijn kansen voor uw onderneming en bieden u extra financiële middelen om uw doelen te verwezenlijken. Glasbergen Subsidieadvies verzorgt het aanvraagproces en management van subsidies voor MKB bedrijven en is daarbij gespecialiseerd in IT-projecten en technologische ontwikkeling.

Wij begrijpen dat uw tijd waardevol is en nemen daarom zo veel mogelijk werk uit handen. Een persoonlijke benadering en een hoog slagingspercentage geven u de geruststelling dat het proces in goede handen is. Wij hebben een brede interesse en denken vaak ook mee op andere gebieden. Dankzij onze achtergrond in de techniek en eigen programmeerkennis worden uw projecten inhoudelijk begrepen en kunnen wij uw verhaal optimaal overbrengen aan de subsidieverstrekker. Daarnaast hebben wij een groot netwerk met IT-specialisten. Ook brengen wij regelmatig partijen uit ons netwerk bij elkaar omdat samenwerking vaak een belangrijke voorwaarde is bij subsidies.

Achtergrond

Glasbergen Subsidieadvies is in 2011 opgericht door Ir. Willem Glasbergen. Hij heeft in de afgelopen jaren voor zowel eenmanszaken als grote organisaties (o.a. Ziggo en TomTom) succesvol subsidies aangevraagd en gemanaged. Met zijn brede technische kennis en eigen programmeervaardigheden is hij dé specialist geworden voor subsidies op het gebied van software- en technologische ontwikkeling.


Sinds eind 2020 is Glasbergen Subsidieadvies aangesloten bij SubsidyCloud. Dit is een netwerk van subsidieadviseurs waarbinnen wordt samengewerkt aan subsidieaanvragen. Dit netwerk stelt ons in staat om alle soorten subsidies te ondersteunen zoals Europese regelingen, subsidies op het gebied van export of energie en milieu. Binnen het netwerk is er altijd wel een specialist aanwezig die ervaring en kennis heeft over een specifieke regeling.
Verder maakt Glasbergen Subsidieadvies sinds januari 2021 gebruik van het online SubsidyCloud platform voor het beheren en indienen van aanvragen.

Werkwijze

Voor onze klanten brengen wij vaak als eerste de subsidiemogelijkheden in kaart tijdens een subsidieonderzoek. Hiervoor maken wij graag een afspraak waarin wij uw plannen doornemen. Vervolgens matchen wij uw plannen met de subsidieregelingen in onze eigen en externe kennisdatabases. Na het subsidieonderzoek ontvangt u een helder overzicht met de regelingen die voor uw specifieke situatie relevant zijn.

Indien er interessante subsidiekansen zijn gevonden, dan ontvangt u van ons een heldere offerte waarin staat beschreven wat u van ons kunt verwachten. Voor de meeste subsidieregelingen werken wij volledig op basis van no cure no pay zodat u geen risico loopt indien een aanvraag onverwachts niet doorgaat. Na acceptatie van de offerte verzorgen wij voor u de subsidieaanvraag(en) en nemen hierbij zoveel mogelijk werk uit handen.

Wanneer de subsidie is goedgekeurd, dan helpen wij u ook met het projectmanagement en verzorgen wij de communicatie richting subsidieverstrekker door middel van rapportages of declaraties. Glasbergen Subsidieadvies bewaakt het gehele traject en is hierbij uw vraagbaak.