+31 (0)71 750 86 53

SIB

Wat is de SIB subsidie?

Het SIB programma van de Kamer van Koophandel begeleidt bedrijven die weinig of geen internationale ervaring hebben. SIB staat hierbij voor Starters International Business. Bedrijven krijgen hierbij een coach die hen adviseert over het opzetten en uitvoeren van een internationaliseringsstrategie. SIB staat open voor alle landen en alle sectoren.
De regeling helpt bedrijven met het beantwoorden van de volgende vragen: Kan mijn bedrijf het aan? Is mijn product of dienst concurrerend genoeg? Welk land wordt mijn startmarkt, een land dichtbij huis of juist verder weg in opkomende markten?

Belangrijkste voorwaarden

  • Geen of weinig ervaring met zakendoen op buitenlandse markten;
  • Voornemens om internationaal zakendoen structureel op te nemen in de bedrijfsvoering;
  • Voldoende middelen beschikbaar.

Wat levert het u op?

Bedrijven kunnen bij de RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland) een voucher aanvragen van maximaal € 2.400,-. Vervolgens kunnen zij deze inleveren bij hun coach waarna een traject van in totaal 3 maanden start (ongeveer 4 á 5 gesprekken).

Neem contact op

Sociaal isolement in de wijk vermindert én participatie wordt gestimuleerd door samenwerkingsverband tussen woning… https://t.co/4eK8avZhpz

ZonMw

Zou dat niet mooi zijn, een technologisch ‘beschermengeltje’ in de auto dat senioren helpt om veilig te blijven aut… https://t.co/6EEyFQHNNN

ZonMw

Contactinformatie

  • 3e Binnenvestgracht 23j
    2312 NR Leiden
  • +31 (0)71 750 86 53

Bedrijfsgegevens