+31 (0)6 42 018 123

Werkwijze

Voor onze klanten brengen wij vaak als eerste de subsidiemogelijkheden in kaart tijdens een subsidieonderzoek. Hiervoor maken wij graag een afspraak waarin wij uw plannen doornemen. Vervolgens matchen wij uw plannen met de subsidieregelingen in onze eigen en externe kennisdatabases. Na het subsidieonderzoek ontvangt u een helder overzicht met de regelingen die voor uw specifieke situatie relevant zijn.

Indien er interessante subsidiekansen zijn gevonden, dan ontvangt u van ons een heldere offerte waarin staat beschreven wat u van ons kunt verwachten. Voor de meeste subsidieregelingen werken wij volledig op basis van no cure no pay zodat u geen risico loopt indien een aanvraag onverwachts niet doorgaat. Na acceptatie van de offerte verzorgen wij voor u de subsidieaanvraag(en) en nemen hierbij zoveel mogelijk werk uit handen.

Wanneer de subsidie is goedgekeurd, dan helpen wij u ook met het projectmanagement en verzorgen wij de communicatie richting subsidieverstrekker door middel van rapportages of declaraties. Glasbergen Subsidieadvies bewaakt het gehele traject en is hierbij uw vraagbaak.

Neem contact op

@web49_org Hallo, zou je in een privébericht jouw KVK- en referentienummer van de aanvraag door kunnen geven? Groet, Giovanni

RVO

Contactinformatie

  • Bargelaan 200
    2333 CW Leiden
  • +31 (0)6 42 018 123

Bedrijfsgegevens